Районен съд – Петрич осъди мъж влязъл с моторна резачка в заведение заради силна музика

На 18.11.2019г. Районен съд – Петрич наложи административно наказание “ГЛОБА” в размер на 100 /сто/ лева на С.Х.В. от петричко село за дребно хулиганство.
Мъжът е признат за виновен в това, че на 17.11.2019г., около 01,25 часа, подразнен от силна музика, е нарушил обществения ред и спокойствие на гражданите, като е влязъл в ресторант с моторен трион /резачка/ с цел да демонстрира, че може да създаде повече шум, отишъл е при музикантите и ги заплашил да спрат музиката с думите „сега ще ви кажа аз на вас“, след което с веригата на моторния трион закачил и скъсал панталона на приближилия към него собственик на заведението Г. И., действие, представляващо проява на дребно хулиганство по смисъла на чл. 1, ал. 2 УБДХ.

Един коментар за “Районен съд – Петрич осъди мъж влязъл с моторна резачка в заведение заради силна музика

  • ноември 19, 2019 в 14:53
    Permalink

    А на собственика на заведението, каква глоба ще му наложат че със силната музика нарушава обществения ред и спокойствието на гражданите. Не че оправдавам този който е влязал с резечка, но на силна музика всяка вечер не се издържа, говора от името на човек който живее до заведение и повярвайте ми никак не е приятно всяка вечер да слушам музика на макс, и пиянски приказки и подсвирквания. И всяка вечер звъня на 112 но на собственика нищо не му правят че нарушава спокойствието на моето семейство, но видиш ли аз ако ида на мен ще ме глобят. Нека законите бъдат за всички

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *